...

blink fredag blink fredag blink fredag blink fredag
Ja ungefär så har det känts de senaste veckorna, tiden fullkomligt sprutar iväg. Det har både sina fördelar och sina nackdelar antar jag. Fast med tanke på hur sega de här mörka veckorna när hösten börjar dra mot vinter ibland brukar kännas kanske man mest ska vara tacksam, trots att den ihållande känslan av att knappt hänga med i sitt eget liv är lite läskig. Helgen har varit lugn, men bra. Och idag är det söndag och jag mår faktiskt prima. Varför? Jo, kanske för att jag ...

... var på kanske världens tuffaste medelpass igår, kände mig pigg i benen för första gången på länge och idag har såndär underbart skön träningsvärk som inte gör ont utan bara får en att känna sig frisk och stark!

... efter några dagars halv-panik nu i morse till slut tog tag i min samhälls-debattartikel, satte mig ner och skrev koncentrerat och insåg att hm, den blir nog ganska bra ändå. 

... ska gå på bio och äntligen se 500 days of Summer tillsammans med Hannisen ikväll. Förväntningarna är på topp! Ska vi sätta något på att jag kommer vara helt såld på Joseph Gordon-Levitt när jag lämnar salongen? My oh my säger jag bara!

Hoppas allt är fint med er också!

 


Kommentarer
Postat av: Hannibunni

i gotta feeling.... woohoo

lääängtar!

2009-11-08 @ 12:57:57
Postat av: Ingrid

Jag vill också se den, hoppas den var lika bra som den verkar.

2009-12-03 @ 20:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0