...


Jag kommer nog aldrig bli någon outfitbildernas Picasso (Fanny skulle faktiskt kunna aspirera om den titeln, hennes bilder är ungefär lika konstiga ... men snygga!). Hur som helst:
klänning H&M, skjorta Paris-second hand   

För övrigt dagens andra eller tredje outfit om sanningen ska fram. Vissa dagar blir det ju sådär för att man inte kan hitta något man känner för att ha på sig men idag var det ett mer praktiskt problem: två dagar i streck med örhängen var för mycket för mina ovana öron, och eftersom örhängena gjorde halva min outfit kände jag att jag fick byta ut allt. Ytligt så det skriker om det, haha. Men jag trivs och det är huvudsaken! 

De där örhängena är annars ett par riktiga snyggingar, lite vintage-inspirerade sådär.






  

Helg!

Idag hade jag bara en lektion och den var tidigt tidigt i morse vilket kändes lite kämpigt just då, men medförde att jag hann gå och lunchträna på Friskis, fina grejer! Dessutom promenerade jag både dit och hem så känner mig riktigt träningsambitiös. Sen kom jag hem och slängde i mig en tallrik pasta och köttfärssås värdig en skogshuggare, ha! Idag är det som bekant Valborg men jag har aldrig varit någon stor firare av denna högtid(?) (seriöst, vet någon ens vad det är man ska fira?) och fattar inte riktigt hetsen. Festar gör jag när jag vill festa, inte något specifikt datum för att man "bör". Kvällen ser ut att bli riktigt trevlig däremot med gammalt favoritsällskap och massa god mat som det är tänkt att jag ska slänga ihop så småningom. Fram tills dess ska jag inte göra nåt särskilt, skoltankarna har jag stoppat ner i en liten låda som jag inte tänker låtsas om existerar förrän på söndag (tips från en mycket klok vän). Läsa lite i Sputnikälskling (så fantastiskt bra bok!) kanske och så fortsätter projekt skouttöjning. Vem vet, kanske dyker det upp något mer blogginlägg?    

The soundtrack of my life 18

Gillar låten, gillar videon och Zooey och Joseph är bara hur fina som helst ju. Påminner mig om att det är dags att se om 500 days of Summer!

(hrm, just det, psykologi)

Keep on walking ...

Sitter vid köksbänken (bästa pluggplatsen!) med psykologianteckningarna i högsta hugg, mixtape volym 2 i lurarna och ett visst par ljusbruna pumps på fötterna som måste töjas ut before the occassion. Yes, det blev de där från Åhléns och så lite annat också när jag och mamma gjorde stan igår. Den som lever får se! 

Men nu får det bli skärpning för jag har inte mindre än TRE redovisningar imorgon och uppsatsen om självkänsla tills på fredag lär inte skriva sig själv. Adios!   


Mmm ... psykologi ..... ZzzzzZz ........

Hard to shoes (höhö)

Det här med skor till balen är en hel vetenskap. Om man dessutom som jag ska på två baler och ha olika klänningar blir det nästan dubbelt så svårt. Men kanske blir det dessa från Åhléns egna märke (de har ett grymt bra skoutbud FYI!) i alla fall till den ena. Eller?  

Om en månad

Om en månad springer vi ut där på skolgården i våra vita klänningar (och vad nu killarna har på sig), med betygen i handen och lite champagne men framför allt galet mycket glädje i kroppen. Ja för nu återstår det inte mer än så innan studenten. SJUKT! Shit alltså vad fort det har gått nu den senaste tiden, har inte hunnit med alls rent mentalt. Men de sista jobbiga veckorna är snart avklarade och balen är inte mer än två veckor bort. Det börjar märkas att det i alla fall är på väg att lätta nu och det känns  bra! Skolan har varit lite galen de senaste veckorna och den här veckan är väl inte direkt bättre men jag har koll på läget som vanligt (häpp häpp!) så livet känns rätt så fint ändå. 

För en gångs skull känns det också som att garderoben innehåller nästan allt som en garderob bör innehålla (hm, förutom en hög jeanskjol då. och de där underbara storprickiga strumpbyxorna som inte finns på Lindex längre. och en sån där genomskinlig svart skjorta som Beata har .. och så ville jag ju ha de där Adidas-träningstightsen också ...). Har blivit en hel del nya köp, tänkte att jag visar efter hand. (För nu SKA JAG BLI BÄTTRE PÅ DET HÄR MED BILDER! Har jag skrivit det med versaler kan jag ju knappast smita undan, right?) Begav mig på jakt efter en speciell skjorta i den gamla hederliga utklädningslådan igår. Hittade den visserligen inte men gjorde en hel del andra fynd. (Frågan är om det är ett gott betyg till vår utklädningslåda eller om jag borde ta en rejäl funderare min stil haha?) Titta här!

 
Man kanske inte ser så bra men högen består i alla fall av ett styck underbart sliten röd Marimekko-tygväska, ett par höga röda Levi's-shorts och två härligt urtvättade t-shirtar. Den svartvita grejen är en tunika som jag tror kan fungera utmärkt på beachen, och gubbskor i den där stilen har jag faktiskt letat efter ett tag. Tummen upp för mammas gamla grejer!

Nu ska jag peppa vidare inför träningen. Görs för tillfället bäst med Robyn!
  
  


Let my shoes lead me forward!

Få köpbara saker gör mig så lycklig som ett par nya skor. Så kanske är anledningen till mitt goda humör att jag utökat min skogarderob med inte mindre än fyra par de senaste veckorna (busigt, jag vet!)?

 
Hittade ett par blåa tio-håls Dr Martens för 40 euro i Paris. Det gick ju inte att motstå!


Kinaskorna var nästan löjligt billiga så de fick följa med hem de också


I fredags skrev alla andra ett nationellt prov som jag redan gjort så då
passade jag på att ta en riktig shoppingrunda på stan. Tvekade lite på
dessa men sen kunde jag inte låta bli. Älskar den tjocka sulan, det känns
som att gå på moln!

Och sist men definitivt inte minst:

Mina nya älsklingar träskorna! Jag är verkligen kär. Från Åhléns.

 


DAGENS=

+

+

t-shirt Weekday, jeans Cheap Monday, tygskor med platåsula(!) Vagabond 
(nej jag vet, jag har fortfarande inte kommit på nåt bra sätt att ta outfitbilder på)


...

Haha alltså det går ju bara utför med den här bloggen, nästan skrattretande så dåligt det varit på senaste tiden ... Men I'll be back! (tror jag) Så länge kan ni ju läsa nåt annat vettigare. Finns ganska mycket som kan inräknas i den kategorin har jag på känn. Eller i alla fall en blogg med fina bilder (bloggar utan egna bilder är ju så boring!) (så, eh, Hedvig, var är alla dina bilder? ....). 

Två tips en onsdag:
 
STYLE ROOKIE

och lite Kate Nash:

Superhuman

Jag lever! Insåg nu i efterhand det hemska i att skriva ett inlägg med rubriken "hejdå!" och sedan försvinna från bloggvärlden i en herrans massa dagar .. Jag är hemma igen sedan nästan en vecka tillbaka efter en resa som nog enklast beskrivs som fantastique! (Bilder kommer. Någon gång.) Jag behövde det där miljöombytet badly kan man säga. Vad jag inte behöver nu är min dumma pollenallergi som gör mig så trött att jag knappt vet om jag ska skratta eller gråta (somnar som en stock på soffan när jag kommer hem, somnar på bussen, somnar på rättskunskapen ...) och skolan som kramar ur den sista orken ur oss sistaårare. Fy. Men idag hämtade jag min studentmössa i alla fall, ikväll ska jag träna med Jossan och det ska bli roligt, imorgon gästar Robyn aka världens coolaste tjej Skavlan och på lördag ser det ut att bli bio med Wessnerskan. Lite ljusglimtar helt enkelt. Så länge - god natt!

Au révoir!

Ät mätt som en plätt efter påskmiddag med mamma och bonusfamiljen Mölne. Nu ska väskan packas (med mina eminenta matchnings-skills blir det en lätt resväska!) och sista förberedelserna göras (som att typ dubbelkolla så jag hittar fram tills vart jag ska, öh ...). Imorgon vid lunchtid lyfter planet mot PARIS! Där ska jag vara ledig ledig ledig, umgås med fint folk och leva livet (allt med kameran i högsta hugg, jag lovar och svär!)

(Såhär kan det tänkas se ut ungefär:
)

Puss på er!

 

The soundtrack of my life 17

En lång sovmorgon var precis vad jag behövde. Osminkad med håret knutet i en boll på huvudet (en liten "talang" jag besitter - no need for hårsnoddar här inte!) - nu är det lov! .... som inleds med filosofiplugg. Men äsch, med Alicia och Salem som sällskap har jag i alla fall lyckats få lite fason på kunskapsteorierna.

(okej inte för att jag bryr mig så mycket men hur kunde den här låten inte vinna melodifestivalen? shame on svenska folket!)

 


RSS 2.0