Om en månad

Om en månad springer vi ut där på skolgården i våra vita klänningar (och vad nu killarna har på sig), med betygen i handen och lite champagne men framför allt galet mycket glädje i kroppen. Ja för nu återstår det inte mer än så innan studenten. SJUKT! Shit alltså vad fort det har gått nu den senaste tiden, har inte hunnit med alls rent mentalt. Men de sista jobbiga veckorna är snart avklarade och balen är inte mer än två veckor bort. Det börjar märkas att det i alla fall är på väg att lätta nu och det känns  bra! Skolan har varit lite galen de senaste veckorna och den här veckan är väl inte direkt bättre men jag har koll på läget som vanligt (häpp häpp!) så livet känns rätt så fint ändå. 

För en gångs skull känns det också som att garderoben innehåller nästan allt som en garderob bör innehålla (hm, förutom en hög jeanskjol då. och de där underbara storprickiga strumpbyxorna som inte finns på Lindex längre. och en sån där genomskinlig svart skjorta som Beata har .. och så ville jag ju ha de där Adidas-träningstightsen också ...). Har blivit en hel del nya köp, tänkte att jag visar efter hand. (För nu SKA JAG BLI BÄTTRE PÅ DET HÄR MED BILDER! Har jag skrivit det med versaler kan jag ju knappast smita undan, right?) Begav mig på jakt efter en speciell skjorta i den gamla hederliga utklädningslådan igår. Hittade den visserligen inte men gjorde en hel del andra fynd. (Frågan är om det är ett gott betyg till vår utklädningslåda eller om jag borde ta en rejäl funderare min stil haha?) Titta här!

 
Man kanske inte ser så bra men högen består i alla fall av ett styck underbart sliten röd Marimekko-tygväska, ett par höga röda Levi's-shorts och två härligt urtvättade t-shirtar. Den svartvita grejen är en tunika som jag tror kan fungera utmärkt på beachen, och gubbskor i den där stilen har jag faktiskt letat efter ett tag. Tummen upp för mammas gamla grejer!

Nu ska jag peppa vidare inför träningen. Görs för tillfället bäst med Robyn!
  
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0