Livet är ett disko

Uppdateringsdags känns det som. Har haft lite fullt upp och inte riktigt pallat med datorn. Ingrid hade sportlov och var på besök i veckan, inte dumt alls. Och jag måste säga att det varit en strålande bra helg det här alltså! Började med att ta ut lite agressioner över ett och annat på friskis i fredags - jag svär, träningen blev dubbelt så effektiv som vanligt. Det rådde jag i och för sig bot på senare under kvällen när Anders helt på eget bevåg kom över med en massa brownies (sagt innan han dök upp: "fan, vi har inget gott hemma ... kan vi inte tvinga Anders att baka när han kommer hit?). Underbart!

Eftersom Hanna fyllde 19 i fredags, hipp hurra, var det läge att fira igår. Efter att ha städat och lagat mat hela dagen ställdes det till med en mycket lyckad tjejmiddag:

födelsedagsbarnet!

mat. mycket mat.


¨
Hann lagom med paketöppningen (spännande grejer) och ett litet Hanna-quiz efter maten. Sen blev dags att ta sig ner till tåget och efter lite köande blev det dans inne på ett mäkta svettigt Karisma i många roliga timmar. Det kallar jag fest! Jossan satsade allt:
 
(Guld att bli skjutsad hem till dörren också - Elins kille Patrick var utan tvekan kvällens hjälte.)

Idag vaknade jag tidigt men av mig själv så det var ändå fine. Efter en lång frukost och lite sporadiskt msn-prat med Anna är jag nu redo att inta duschen och sedan ska jag öka takten lite - har en stipendieansökan att skriva och jävlar vad jag ska skriva den bra! 

Ingentingeling

Det snöar. Igen. Undrar om man någonsin kommer vara med om en sån här vintrig vinter igen? Kallt som sören är det också och kollektivtrafiken har helt klappat ihop, men det har väl ingen missat. Nåja, det är i alla fall ganska roligt att få glida nerför trappan! 

Idag ska jag författa ett nytt CV är det tänkt, har inte haft nån lycka med det förra. Och så var det det här med projektarbetet. Hm. Kanske skjuter upp det bara liite till ...

Sedan blir det träning träning träning. Heja nyttigt liv!

Bel amis

Oja, de är allt himla fina mina vänner. Så här såg det ut i fredags när jag, Hanna, Cissi och Jossan laddade upp med vin hemma hos moi:





Sedan dansades det flitigt på Karismas övervåning ända fram till tretiden då vi tog evighetsbussen hem och sen pulsade oss upp för en Himlastege som var så översnöad att den mer såg ut som en backe. Lördagen tillbringades i godan ro med varsin enorm påse godis, och idag hann vi med en kort vända på stan innan det blev dags att säga hejdå för den här gången. Hittade en klänning som ska invigas när Hanna fixar kalas nästa helg, känns bra! 

Ja, nu är väl lovet mer eller mindre slut, men det känns helt okej. Så långt är det ju faktiskt inte till påsklovet, och eftersom jag fixat lägenhet på självaste Île de la Cité mitt i världens finaste stad i helgen är jag mer taggad än någonsin!  

...

OS gör konstiga saker med min hjärna. Plötsligt sitter jag och kollar curling och tycker fullt seriöst att det är ganska spännande, bara för att det är landskamp. Var kommer den här plötsliga nationalismen ifrån egentligen? Hjälp! Men jag antar att det är såhär det går om man är uppväxt i en familj där sportnytt anses heligt ..

Jag tar mitt lov i maklig takt, men försöker vara lite duktig om dagen (filosofiarbetet är påbörjat och badrumsstädningen klar, tjoho!) - till helgen kommer nämligen de här två söttarna och då vill jag ju inte ha en massa sånt att bry mitt huvud med:
        

Ikväll blir det Avatar 3D med Jossan, kan inte vänta tills jag får ta på mig de där snygga brillorna!

"I can listen to her go on for hours, can you get any cuter than that? And I don't even like children!"

Oemotståndligt söt fransk unge med väldigt skruvad fantasi: 

...

Min goda vän Anna är en av de bästa jag vet och dessutom en mycket stilig ung dam:

Men nu har hon åkt hem och eftersom ingen annan verkar ha tid att umgås med mig får jag väl roa mig själv med en film eller en tidning eller en bok eller något. Skönt med lov i alla fall!

Idag ser jag ut såhär:


klänning - H&M
skjorta - mammas gamla

Onsdag 10/2 2010

Det är dagar som denna då mattetalen knyter ihop sig till olösliga knutar i hjärnan och man nästan får svårt att andas som jag är extra tacksam över att min pappa råkar vara både mattelärare och ruskigt snäll.

Dagens:


megastor skrynklig t-shirt - weekday
shortsen (ja jag vet, ständigt dessa shorts!) - weekday
kofta - hannas gamla garderobsfynd
skärp - fått av agnes

Skoldagen imorgon blir tuff, men på eftermiddagen kommer Anna och på kvällen blir det konsert - Hästpojken på Pustervik (inte nåt jag lyssnar på, men det ska låta bra live har jag hört så vi hoppas det stämmer). Annas besök ser för övrigt ut att bara bli det första i en lång rad den närmsta tiden. Gillas!


Två


It's true, life will smile for you

Hur sliten man än må vara (och tro mig, idag är jag sliten) en tisdag kan piggas upp med lite spontan second hand-shopping inemmellan lektionerna. Heja Myrorna! Sneakpeak:


145 kronor gick kalaset på, jag är mer än nöjd. Imorgon blir det matte för hela slanten. Just nu känns det usch och fy och hu och jag fattar ingenting, men känner jag mig själv rätt så ska jag nog kunna få rätsida på det. Ja, med Salem al Fakirs ljuva stämma i öronen känns det faktiskt som att precis allt kan lösa sig.

Elle-skling


Har tillbringat helgen hos min favourite redhead Agnes i Åhus och det har varit jättebra och finfint men det är därför jag har varit lite väck. Är nog fortfarande ganska väck om sanningen ska fram, gick upp kvart i sex imorse för att ta tåget hem, och nu borde jag plugga matte ... och det ska jag väl också. Måste bara kolla lite studentklänningar på asos först, tiden bara svischar ju förbi! Och sen så bättrar det ju inte direkt på mattelusten att en härligt tjock och rykande färsk svensk ELLE med modebibel låg och väntade på min säng när jag kom hem. Mycket mer intressant än teckenstudier .. När det kommer till tidningar är jag dessutom smått besatt. Jag läser dem fram och tillbaka och tillbaka och fram igen och ja, nästan ut och in också. Men det kanske får vänta ett par timmar till innan jag börjar, annars bådar det inte gott inför det där matteprovet på torsdag alltså.

Puss!

...

Hm. Eh .... tja. Mjo. Försöker komma på vad jag har gjort sen senast, men hur spännande är det att tala om att man har sovit en massa och sen städat? Städningen var i alla fall nyttig - när man inte lyckas få några jobb på sitt magra CV är det tur att man har snälla föräldrar som ger en helt okej lön för att hjälpa till extra hemma. Ikväll ska jag dock iväg och kanske fixa något som kan vara gynnsamt i jakten på jobb, friskisledarinfomöte (vilket ord!) ska det bli. Har studsat runt på de där golven så länge nu och har på känn att det skulle passa mig att stå i mitten och styra och ställa, även om tanken känns lite ..  skrämmande. Dessutom skulle det ju bara bli bra låtar hela tiden, haha! Well, den som lever får se. I övrigt tänker jag inte göra så mycket mer än att fortsätta med min läsning. Ja, Twilight har, även om det svider lite att erkänna, fångat mig i ett ganska stadigt grepp ... Har precis avslutat den tredje boken och är nu inne på Breaking Dawn som är sist i serien och tycker bara att det blir bättre och bättre. Hm, kanske för att en viss ung herr Black dyker upp med allt tätare mellanrum? (Team Jacob! Team Jacob! Ja alltså karaktären då och inget annat). Kanske blir det en liten kvarterspromenad i snölandskapet också. Fast attans, då måste jag ju avbryta min ständiga repeat av den här:
 
(Anna, hur kan du som sant Muse-fan inte ha gett mig den här låten? AAH!)

Fast hjälp vad ombytlig jag är när det kommer till musik har jag insett. Igår var det den här som gällde för hela slanten:

Snubben må se ut som han levt halva sitt liv i en grotta, men han kan det där med att sjunga om kärlek. 

Puss och hej så länge ..

.. blåser lite önskeglitter på er och hoppas ni får en bra dag!


Måndagsbarn

Varför tusan vaknar man klockan fem på morgonen och kan omöjligen somna om, kan någon svara på det?
Outfitbilderna blev lite knas men jag bjuder på det!

Har nästan flyttat in i de här flanellskjortan de senaste veckorna. SÅ. SKÖN.
Det var allt för idag.

RSS 2.0