Nostalgi & co


Nu ska jag ta tag i det här med outfitsen! Känner mig halvt dum i huvudet när jag ska ta bilder på mig själv (därav den fånigt ansträngda minen) men det kanske hör till? Hur som helst, mysigt fick bli dagens ledord.

Lösstickad tröja - Monki
Leopardsjal - Weekdays second hand
sammetstights - Bikbok

Skymtar ni min fina Beatles-affisch i bakgrunden förresten? Har fått en liten knäpp på dem efter den här filmen (ja, jag vet att jag redan länkat den men jag är helt såld) och gått lös på pappas skivsamling. De där grabbarna visste onekligen vad de sysslade med! Inte var de så dåligt stiliga heller. Hm, man kanske skulle levt back in the 60's? Peace out!


Kommentarer
Postat av: Fanny

skönt att veta att det inte bara är jag som är lite beatlesfrälst! (har alla deras album på ipoden och skulle inte tackat nej till någon av de fyra gossarna:b) snyggis du är förresten! men tyvärr kan jag inte trösta dig och säga att det blir enklare att ta outfitbilderna, jag känner mig lika korkad varje gång...;)

2010-01-11 @ 19:47:47
URL: http://fannywe.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Nej eller hur! Min kompis Beata hävdar att John Lennon är den snyggaste kille som nånsin vandrat på vår jord och det ligger nåt i det .. älskar stilen! haha, nej posande är inte min starka sida (fast har en tendens att bli lite kamerakåt efter några glas vin hehe). Snyggis kan du vara själv!

2010-01-12 @ 17:40:15
URL: http://thehighschoolstalker.webblogg.se/
Postat av: Fanny

haha, ser definitivt fram emot gemensam utgång fylld med mycket dans och goda drinkar, tror att en sådan kan bli minnesvärd!!

2010-01-12 @ 21:03:48
URL: http://fannywe.blogg.se/
Postat av: Hedvig

jag tror att du har helt rätt! datum bestäms på fredag! just det förresten, min feagsfilmsplan går även den på tema beatles .. eller har du tredan sett across the universe?

2010-01-13 @ 14:08:22
URL: http://thehighschoolstalker.webblogg.se/
Postat av: Fanny

såg den för jättelänge sen men jag ser den mer än gärna igen för den är helt underbar!

2010-01-13 @ 14:49:15
URL: http://fannywe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0