Jullov och sådär

Snart bara en dag kvar på lovet och det känns som vanligt lite surt att skolan börjar igen, om än överkomligt. Och som vanligt tycker jag också att känns som att jag har varit ledig ganska länge, men ändå på tok för kort. Hm. Nåja, hade ett par grymt bra dagar hos Anna med henne, Glenn och Alexander. Långa sega mornar, iskalla promenader, tedrickande, tuffa matcher i Alfapet och plockepinn, slöande framför teven och bara skönt icke-ambitiöst umgänge. Väldigt väldigt omtyckta personerr de där. 



Nyår blev i Lund och var smått awesome. Trevliga och sociala människor, en hel del vin och en skön stämning i största allmänhet. Och så dans såklart! Någon passade på att köra upp en kamera i ansiktet på mig och Alexander. High fiiiiiive!
  

Men det är skönt att vara hemma också. I måndags catchade jag upp med Hanna - vi såg Across the Universe och åt Jelly Belly Beans som hon tagit med sig hem från Amerikat. 49 olika smaker bådade gott för en spännande provsmakning, men efter att ha råkat få i oss både "peanut butter" (uääh ..) och "buttered popcorn" (URRK!) var vi inte längre riktigt lika, eh, entusiastiska. Igår hängde jag med Jossan och hennes katt och på kvällen hakade Hanna på också, och två killar vid namn Ben & Jerry. Mycket bra.

Annars har jag tagit det väldigt väldigt lugnt. Sovit, läst i min nya tjocka Marian Keyes, ätit massor .. ja typ så. Men idag har jag varit lite pysslig och *trumvirvel* sytt! Ja inga klädesplagg eller så, men lite lösa knappar har hittat hem och strumbyxorna är återigen hela och fina. Och bäst av allt - jag har fixat skosnören till skorna jag hittade på Stadsmissionen när jag var i Stockholm. Ett litet steg för världen, ett stort steg för mig. Eller nåt. Nu ska de i vilket fall få följa med överallt!
       


Kommentarer
Postat av: Andréa

Underbara skor...!

2010-01-07 @ 13:58:32
Postat av: Hedvig

jag vet ;)

2010-01-07 @ 15:17:14
URL: http://thehighschoolstalker.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0